Tunçkaya Ortaokulu

WEB https://tunckayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TUNÇKAYA KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ NO: 109 İÇ KAPI NO: 1 KAĞIZMAN / KARS
VİZYON : BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP; CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK TEK İDEALİMİZ
MİSYON : Okulun sosyokültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı, hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının savunucusu bireyler yetiştirmek temel işlemimizdir.
BAŞARILAR : Bilgi Yarışması 1.liği

Isınma : SOBALI
Servis :
Ulaşım : Köyümüze ait iki adet transit minibüs bulunmaktadır. Pazartesi,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri ilçeye gitmekte Salı ve cumartesi günleri il merkezine gitmektedir
Yerleşim Yeri : Köyümüz 96 hane olup 600 kişilik nufusa sahiptir. Köyümüz tarihi ve tristik bir köy olup çevresi kale ile çevrelenmiştir. Köyümüzde giriş ve çıkış tek bir yerden olup etrafı derelerle çevrelenmiştir. Köyümüz karasal iklime sahiptir. Yollarımız gayet düzgün olup, 31 km asfalt 5 km ise stabilize yoldur. Elektirik, internet ve su şebekesi mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun ile olan uzaklığı: 56 km İlçeye olan uzaklığı : 36 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :